Vorm geniet van eerste dagen bij Spurs

Michel Vorm begint aan een nieuw avontuur. De sluitpost van Oranje maakte onlangs de overstap van Swansea City naar Tottenham Hotspur.  "Tottenham is in mijn ogen een van de beste clubs in de Premier League. Als je bij zo'n ploeg kan tekenen, met alle kwaliteit die aanwezig is, dan is het een makkelijke keuze", zegt Vorm tegen Spurs TV.

"Ik kijk er heel erg naar uit naar alles. White Hart Lane, dit geweldige trainingscomplex, het trainen met deze uitstekende selectie en de grote wedstrijden tegen Chelsea en Arsenal", vervolgt de doelman die voor een nog onbekend bedrag van Swansea City naar Spurs verhuisde.

"Het is allemaal nieuw voor me. Er zijn spelers die al eerder bij een grote club zaten en voor hen zal het waarschijnlijk wat makkelijker zijn. Ik moet het allemaal nog meemaken."

Vorm blikte ook nog terug op het WK, waar hij als reservedoelman nog een paar minuten in actie kwam tijdens de troostfinale. "Ik heb nauwelijks gespeeld, maar de wedstrijden tegen al die toplanden waren ook voor mij geweldig. Het was een voorrecht om met deze ploeg het WK mee te maken en ik heb er ontzettend van genoten."