Nasri is Les Bleus helemaal zat en stopt

Samir Nasri zet een punt achter zijn interlandcarrière. Volgens de speler van Manchester City maakt 'alles' bij het nationale team van Frankrijk hem ongelukkig. Nasri is de incidenten bij Les Bleus zat.

De 41-voudig international werd na het EK 2012 voor drie duels geschorst wegens wangedrag tegen een journalist. Nasri maakte een jaar later zijn rentree bij Frankrijk, maar werd uiteindelijk niet geselecteerd voor het WK in Brazilië.

"Ik ben bij het EK 2016 pas 29 jaar, maar de Franse nationale ploeg gaat me niet gelukkig maken", vertelt Nasri in de Britse krant The Guardian. "Elke keer als ik er ben zijn er alleen maar problemen. Ik ben het slachtoffer van beschuldigingen richting mijzelf, maar ook richting mijn familie. Daarom is het beter om te stoppen en me te concentreren op mijn clubcarrière."

Nasri neemt de huidige bondscoach Didier Deschamps, die hem niet selecteerde voor het WK, niets kwalijk. "Hij deed wat in zijn ogen het beste was voor het team. Ik begrijp zijn keuze en heb geen probleem met hem."