Clasie: "We waren veel te slordig"

Feyenoord pakte in Den Haag pas in blessuretijd drie punten tegen ADO. Volgens Jordy Clasie had de ploeg dat aan zichzelf te wijten. De Rotterdammers speelden door een tweede gele kaart voor Mitchell Schet vijftig minuten met een man meer dan ADO.

Toch duurde het tot de 91ste minuut voordat Mitchell te Vrede de winnende goal maakte: 0-1. "We hebben onszelf uit de wedstrijd gespeeld", reageerde Clasie voor de camera's van FOX Sports. "In de tweede helft waren we veel te slordig en we voetbalden niet in een hoog tempo. In de eerste helft waren we gelijkwaardig. ADO speelde heel gretig, maar daar gingen we op voorhand ook al van uit", vervolgde de kleine middenvelder.

Clasie gaf zelf in de slotseconden de assist bij de enige goal van Te Vrede. "De drie punten zijn nu het belangrijkst. Natuurlijk is de druk groot bij Feyenoord, maar daar moet je mee kunnen omgaan. Ik heb er vertrouwen in dat we nog stappen gaan maken, gelukkig zijn er ook al spelers bijgekomen."

"Na rust ging het moeizaam", erkende Clasie wel. "We speelden te veel ballen terug of de passes kwamen gewoon niet aan, met name in de eindfase." Feyenoord speelt vrijdag zijn tweede competitiewedstrijd, thuis tegen sc Heerenveen.