Eto'o praat verder met Liverpool

Niet Ajax maar Liverpool lijkt de nieuwe club van Samuel Eto'o te worden. De Kameroener gaat verder in gesprek met de Noord-Engelsen. Samuel Eto'o gaat een tweede gesprek aan met Liverpool deze week, nadat een eerste ontmoeting niet uitliep in een akkoord tussen beide partijen.

De Kameroener lijkt vast te houden aan een weeksalaris van 170.000 euro per week en wil voor één jaar een contract tekenen. The Reds willen Eto'o een lagere aanbieding doen, welke kan worden aangevuld met eventuele bonussen. Dinsdag kwamen de partijen dus niet tot een akkoord, maar donderdag wordt een tweede ronde ingezet. Liverpool is namelijk op zoek naar een goede back-up voor Daniel Sturridge en Rickie Lambert.

Verder zijn Ajax, Everton en West Ham United geïnteresseerd in de diensten van Eto'o, terwijl er ook veel clubs uit Italië zijn die hem willen contracteren. Toch lijken de salariseisen voorlopig een struikelblok.

Eto'o kan gaan en staan waar hij wil, aangezien Chelsea zijn contract niet verlengde zodat hij transfervrij is. Liverpool hoopt nog altijd op een waardige vervanger voor Luis Suárez, want dat is het enige wat nog ontbreekt in de selectie van Brendan Rodgers.

Loïc Rémy leek naar Anfield te komen, maar de spits kwam niet door de medische keuring. Hierdoor ketste zijn transfer van QPR ter waarde van elf miljoen euro af. Het lijkt er niet op dat de Fransman nog naar Liverpool komt.