[PL] Arsenal voorkomt blamage tegen Crystal Palace

Arsenal heeft zaterdag met veel moeite gewonnen van Crystal Palace: 2-1. In het eigen Emirates Stadium kwamen de Gunners verrassend op achterstand door Brede Hangeland. Laurent Koscielny maakte de gelijkmaker, Aaron Ramsey zorgde voor de late zege.

De Londense derby leek in de beginfase weinig problemen op te leveren voor Arsenal. De ploeg die vorige week de Community Shield won, tikte de bal makkelijk rond. Grote kansen creëerde Arsenal nog niet voordat Crystal Palace plots scoorde.

De mannen van Arsène Wenger zetten aan en in de blessuretijd van de eerste helft zorgde Koscielny voor de gelijkmaker. Ook in de tweede helft bleef de thuisploeg aandringen, maar puntenverlies kwam steeds dichter bij. Ramsey was uiteindelijk in de blessuretijd de verlosser van Arsenal.