Kali: "De Kogel is zeker een wapen"

Volgens Anouar Kali heeft FC Utrecht niets teveel gekregen met de drie punten tegen Willem II. De Domstedelingen hadden het lange tijd zwaar tegen de Tilburgers, maar dankzij een laat doelpunt van invaller Leon de Kogel trok de thuisploeg alsnog de overwinning over de streep. Kali is de matchwinner dankbaar.

"Leon is een grote speler, sterk ook. Dat is zeker een wapen. Hij komt erin bij 1-1 en maakt de winnende. Complimenten voor Leon", zo vertelde de van Roda JC teruggekeerde middenvelder in gesprek met FOX Sports.

Volgens Kali verdiende Utrecht de overwinning. "We waren veel beter dan tegen PEC Zwolle. We winnen veel duels en creëren heel veel kansen. Natuurlijk krijgt Willem II ook mogelijkheden, maar wij creëerden vandaag vijf, zes honderd procent kansen."

"Deze zege is zeker verdiend. Als we al die kansen maken, is er niets aan de hand. We hadden gewoon het betere van het spel, maar we hadden eerder afstand moeten nemen. Na de 1-1 bleven we erin geloven. Dat resulteerde in deze zege."