Manchester City wil af van Guidetti

Manuel Pellegrini heeft bevestigd dat Matija Nastasic, Micah Richards, Scott Sinclair en John Guidetti mogen vertrekken bij Manchester City.

"We hebben vier spelers te veel in de selectie", zegt Pellegrini tegenover diverse media. "Scott Sinclair en John Guidetti zijn belangrijke spelers, maar ik heb liever niet te veel spelers in de selectie."

Guidetti staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord. Voorlopig is de Zweedse spits niet haalbaar voor de Rotterdammers. Zowel de vraagprijs als zijn salaris is te hoog. "Het zijn spelers met veel kwaliteit. Het is goed voor hen als ze ergens anders aan spelen toe komen. Ik heb genoeg aan 22 spelers."

Ook Nastasic is overbodig in de selectie van The Citizens. De centrale verdediger staat naar verluidt in de belangstelling van AS Roma, Inter en Fiorentina. Pellegrini bevestigt dat City al aanbiedingen heeft ontvangen voor de 21-jarige verdediger.

"Matija moet gaan spelen. Centraal achterin hebben we met Martin Demichelis, Vincent Kompany, Eliaquim Mangala en Dedryck Boyata al vier verdedigers. We zullen in de komende dagen zien wat er gebeurt met Nastasic. Hij is een belangrijke speler voor ons, maar het is beter voor hem om aan voetballen toe te komen."