Ajax schrapt Eto'o van lijstje

Ajax gelooft niet meer in de komst van Samuel Eto'o en heeft zijn komst definitief doorgestreept. Marc Overmars, directeur voetbalzaken van de Amsterdamse club, heeft de aanvaller laten weten dat de club geen interesse meer in hem heeft.

De afgelopen weken speculeerden verschillende media er heftig op los of Eto'o naar Amsterdam zou komen of niet. Aan deze geruchten heeft Overmars nu dus een einde gemaakt. "Het is het goed recht van Eto'o om lang na te denken over zijn volgende club, maar Ajax gaat niet langer wachten", liet hij aan Voetbal International weten.

Overmars sprak recent nog met Eto'o en zijn vertegenwoordigers. Na dit treffen liet hij weten dat de spits een geïnteresseerde indruk maakte. Toch bleek dit al snel een wassen neus te zijn, aangezien de Kameroener een definitief besluit maar voor zich uit bleef schuiven.

Ajax had inmiddels genoeg van het wachten en stelde eerder vandaag een deadline. Deze verliep eerder vanavond om 18.00 uur, waarna men bevestigde dat Eto'o niet naar de Amsterdam ArenA zou komen.