Raiola praat namens Balotelli met Liverpool

Liverpool hoopt Mario Balotelli van AC Milan over te nemen en is in gesprek met de zaakwaarnemer van de spits in Londen, weet Goal. Mino Raiola, zaakwaarnemer van verschillende topspelers uit Europa en ook van Balotelli, is afgereisd naar Engeland om te praten met Liverpool.

The Reds zijn ook in gesprek met Milan. De Italiaanse topclub is bereid Balotelli te laten gaan, maar willen hem alleen verkopen en niet verhuren. Manager Brendan Rodgers is nog altijd op zoek naar een opvolger van Luis Suárez, die deze zomer voor 88 miljoen euro naar FC Barcelona verhuisde.

Loïc Remy was voor Balotelli in beeld bij Liverpool, maar door een mislukte medische keuring ging die transfer niet door. In de Engelse media wordt nu ook Radamel Falcao gelinkt aan de bespeler van Anfield Road.

Balotelli is al enige tijd ongelukkig in Milaan. Terwijl algemeen directeur Adriano Galliani de Italiaanse international graag wil behouden, hoopt Silvio Berlusconi hem te verkopen. Laatstgenoemde zou Balotelli beu zijn na een slecht WK met Italië in Brazilië en hoopt nu een hoge transfersom voor hem te vangen.