Depay verlengt bij PSV

Memphis Depay blijft tot medio 2018 aan PSV verbonden. Dit heeft de Eindhovense club vanavond op de website bekendgemaakt. De aanvaller tekent morgen een contract, dat hem nog eens vier jaar aan zijn huidige werkgever verbindt.

"Achter de schermen hebben we hard gewerkt om Memphis ook dit seizoen in Eindhoven te houden", liet technisch directeur Marcel Brands op de website van PSV weten. "Uit de aanbieding sprak waardering en we zijn meer dan verheugd dat hij deze nieuwe verbintenis aangaat."

Door de contractverlenging van Depay ziet PSV af van een extra aanvallende versterking. "Het budget dat beschikbaar was voor een eventuele aanvaller in de breedte, is nu benut om Memphis bij PSV te houden. We zijn trots op de ontwikkeling die een speler uit onze eigen jeugd doormaakt en hopen dat hij komend seizoen weer nieuwe stappen zal zetten."

Depay was uiteraard erg blij met zijn nieuwe verbintenis. "Ik wil me graag verder ontwikkelen in dit team, waarmee we vorig seizoen een weg zijn ingeslagen om succes te hebben. Ik wil voor de prijzen spelen en me belangrijk maken voor de ploeg. Ik ben blij dat we er met de club zijn uitgekomen om open te breken en te verlengen."

Eerder slaagde Brands er ook al in om de contracten met Rai Vloet, Jürgen Locadia en Georginio Wijnaldum te verlengen.