[PL] Koeman ziet Southampton gelijkspelen tegen WBA

Ronald Koeman heeft ook zijn tweede wedstrijd als trainer van Southampton niet weten te winnen. The Saints speelden thuis doelpuntloos gelijk tegen West Bromwich Albion. Vorige week begon Southampton het seizoen met een nederlaag bij Liverpool (2-1). Koeman gunde Graziano Pellè en Dusan Tadic opnieuw een basisplaats.

Chelsea voert na twee duels voorlopig de ranglijst aan in de Premier League. De formatie van coach José Mourinho was zaterdag voor eigen publiek Leicester City de baas met 2-0. Diego Costa brak in de 62e minuut de ban. Op aangeven van Cesc Fabregas maakte Eden Hazard er 2-0 van.

Swansea City won thuis met 1-0 van Burnley. Nathan Dyer was de matchwinner met een treffer in de 23e minuut. Dwight Tiendalli viel kort voor tijd in bij Swansea. West Ham United rekende af met Crystal Palace: 3-1. Mauro Zarate, Stewart Downing en Carlton Cole scoorden voor de bezoekers. Marouane Chamakh deed iets terug.