Meer updates voor Caterham

Het Formule 1-team Caterham zal voor de Grand Prix van Italië op Monza meer updates op de CT05 gaan introduceren. De Zwitsers/Arabische renstal had voor Spa-Francorchamps al een pakket nieuwe onderdelen op de auto gemonteerd, maar zei toen al dat er meer in de pijplijn zat.

Teambaas Christijan Albers: "We hebben twee drukke weken voor de boeg, omdat we werken aan nieuwe updates voor de Grand Prix van Italië. Het begin is goed geweest, maar nu moeten we hier op voortbouwen en iedere race verbeteren. Ik heb vertrouwen in het team dat ze hun uiterste best gaan doen om de auto telkens te verbeteren. We gaan de goede kant op."

Afgelopen weekend op Spa-Francorchamps eindigde Marcus Ericsson na een bijna race land durend gevecht als zeventiende, vlak achter grote concurrent Max Chilton. Eenmalig coureur André Lotterer viel al in de eerste ronde uit met motorische problemen. Toch prees Albers zijn inzet omdat de Duitser, die normaal in de sportscars racet, nuttige feedback over de auto heeft gegeven.