[EL] Uitslag FC Twente - Qarabag FK

FC Twente is er niet in geslaagd om de groepsfase van de Europa League te bereiken. Tegen het Azerbeidjaanse Qarabag FK kwam het niet verder dan een gelijkspel: 1-1. Aangezien beide ploegen vorige week niet scoorden is Qarabag door op uitdoelpunten.

FC Twente kwam helemaal niet zo slecht uit de startblokken en kreeg verschillende kansen in de openingsfase. Toch duurde het tot de 37e minuut voor de eerste goal. Luc Castaignos werd door Kyle Ebecillio vrij voor de doelman gezet: 1-0.

Na rust was Qarabag iets beter en zwak verdedigen van de Tukkers zorgde voor de 1-1. Twente raakte hierna drie keer de paal en kreeg vele kansen op de winnende, maar hij kwam er niet. Zo kwalificeerden ze zich niet voor de groepsfase.

Hieronder de statistieken:

FC Twente

1 - 1

Qarabag FK

37' Castaignos    51' Muarem

Gele kaart: , Gurayev, (Qarabag FK)

Stadion: Grolsch Veste
Toeschouwers: 20.200
Arbiter: Mazzoleni (Ita)