[PL] Van Gaals United wint weer niet

Manchester United heeft ook de derde wedstrijd in de Premier League niet gewonnen. Op bezoek bij promovendus Burnley kwam de ploeg van Louis van Gaal niet verder dan 0-0. Eerder verloor United van Swansea en werd er gelijkgespeeld bij Sunderland.

Recordaankoop Ángel di María kreeg direct een basisplaats en speelde uiteindelijk zeventig minuten. Ook Wayne Rooney en Robin van Persie stonden in de basis, maar ondanks de aanwezigheid van de drie aanvallers oogde United nog altijd kwetsbaar. Burnley was in de derde minuut dicht bij de openingstreffer, maar de vrije trap van David Jones belandde op de lat.

Van Persie was de meest dreigende speler bij Manchester, maar had het vizier niet op scherp staan. Na een kwartier kreeg de Nederlandse spits zijn beste kans, maar stuitte op doelman Tom Heaton. Di María speelde een aardige wedstrijd, maar kon ook het verschil nog niet maken.