[PL] Liverpool bij debuut Balotelli ruim langs Spurs

Mario Balotelli is zondag bij Liverpool gedebuteerd met een ruime zege. De van AC Milan overgekomen spits won met zijn ploeg met 3-0 bij Tottenham Hotspur. Balotelli werd na 61 minuten, toen de eindstand al was bepaald, naar de kant gehaald. Raheem Sterling, Steven Gerrard en Alberto Moreno tekenden voor de goals.

Bij de Spurs begonnen oud-eredivisiespelers Christian Eriksen, Jan Vertonghen en Nacer Chadli in de basis en viel Moussa Dembélé in. De Londense club leed na twee overwinningen zijn eerste nederlaag en werd op de ranglijst achterhaald door Liverpool.

Ron Vlaar steeg met Aston Villa naar de derde plaats. De international van Oranje boekte met zijn ploeg een 2-1 thuiszege op Hull City. Door goals van Gabriel Agbonlahor en Andreas Weimann leidde Villa met 2-0 bij rust.

In de tweede helft deed Nikica Jelavic iets terug, maar verder kwamen de bezoekers niet. Hull staat met vier punten negende. Villa heeft drie punten meer.