[Serie A] De Guzman bezorgt Napoli zege in blessuretijd

Jonathan de Guzman heeft in zijn eerste competitiewedstrijd voor Napoli direct de hoofdrol voor zich opgeëist. De Oranje-international maakte zondag in de uitwedstrijd tegen Genoa diep in blessuretijd het winnende doelpunt: 1-2. De Guzman werd deze maand door Napoli overgenomen van Villarreal, dat hem de afgelopen twee seizoenen aan Swansea City verhuurde.

Vroeg in de wedstrijd was Napoli door een goal van Jose Callejon al op voorsprong gekomen, maar Mauricio Pinilla maakte vlak voor rust gelijk. Op aangeven van Camilo Zuniga zorgde De Guzman in de 95e minuut voor de beslissing.

Napoli is een van de zes clubs die in het openingsweekeinde van de Serie A een overwinning boekte. Ook AC Milan, AS Roma, Udinese, Cesena en Juventus hebben de eerste drie punten al binnen.