Falcao als een kind zo blij met Manchester United

Radamel Falcao verkaste op de laatste dag van de transferperiode naar Manchester United. De Colombiaan kijkt terug op een drukke periode. "Ik ben ontzettend blij. Ik hoop dat ik mijn team aan veel goals en overwinningen kan helpen", vertelt de topschutter tegen The Observer. "Ik heb deze week heel intensief meegemaakt, bijna als een kind."

"Het gaf mij hetzelfde gevoel als toen ik debuteerde voor het nationale team. Het was goed om deze week weer terug te zijn." Falcao maakte vrijdag zijn rentree bij Colombia in de oefenwedstrijd tegen Brazilië (1-0 nederlaag) in Miami.

Op naar Engeland
De 28-jarige aanvaller blijft nog even in Miami om daar zijn werkvergunning voor Engeland te regelen. "Ik hoop dat ik volgende week beschikbaar ben. Ik ga naar Manchester United met veel hoop om daar een plek in het elftal te verdienen."

The Mancunians namen Falcao op huurbasis over van AS Monaco, nadat de spits ook werd gelinkt aan onder meer Real Madrid. Het elftal van manager Louis van Gaal hervat de Premier League volgende week zondag met een thuiswedstrijd tegen Queens Park Rangers.