Engelaar verwacht deze week duidelijkheid van FC Twente

Orlando Engelaar verwacht deze week nog duidelijkheid te krijgen over een eventueel contract bij FC Twente. De clubloze middenvelder traint momenteel mee met de selectie van Alfred Schreuder. Engelaar stond tussen 2006 en 2008 onder contract bij FC Twente en mikt nu op een rentree in de Grolsch Veste.

Het is voor Engelaar nog een raadsel of hij een contract krijgt aangeboden. "Ik train gewoon mee, totdat ik hoor over hoe of wat. Ik ga ervan uit dat er de komende dagen wel wat bekend wordt", zegt Engelaar tegen FOX Sports.

De 35-jarige middenvelder zegt 'heel erg fit' te zijn. "Als ik de komende weken conditioneel goed fit word, dan kan ik wat mij betreft heel veel spelen."

Engelaar droeg de shirts van NAC Breda, FC Twente, Schalke 04, PSV en Melbourne Heart. De ervaring die hij in de afgelopen jaren opdeed wil hij overbrengen op de jeugdige selectie van Twente.

"Dat is ook de reden dat Alfred me graag zou toevoegen aan de selectie. Het is een heel talentvolle groep, maar het zijn wel allemaal jonge jongens", aldus Engelaar.