[BL] Eerste puntenverlies Leverkusen in spektakelstuk

Bayer Leverkusen heeft voor het eerst dit seizoen puntenverlies geleden in de Bundesliga. De ploeg van coach Roger Schmidt speelde voor eigen publiek in een spektakelstuk met 3-3 gelijk tegen Werder Bremen. Eljero Elia deed bij de bezoekers anoniem mee en werd na 78 minuten vervangen.

Bayer had zijn eerste vijf officiële duels gewonnen en leek tegen Werder op weg naar de zesde op rij. De thuisploeg speelde Werder in de eerste helft van de mat en kreeg een stortvloed aan kansen. Enkel Tin Jedvaj scoorde met een schitterende pegel. Op slag van rust maakte Fin Bartels, compleet tegen de verhouding in, gelijk.

Ook in de tweede helft bleef Bayer domineren. Werder benutte na een uur ook zijn tweede kans via Franco Di Santo. Bayer stelde via Hakan Calhanoglu en Son Heung-Min orde op zaken en leek op weg naar gerechtigheid. Vijf minuten voor tijd bepaalde Sebastian Prödl de eindstand echter op 3-3.