[PL] Zege ManUnited bij debuut Blind

Manchester United heeft eindelijk zijn eerste competitiezege van dit seizoen te pakken. Queens Park Rangers werd in eigen huis met 4-0 verslagen.

Daley Blind stond in de basis bij zijn debuut voor de ploeg van Louis van Gaal, net als aanwinsten Ángel Di María en Ander Herrera. Di María bewees zijn klasse al snel door binnen een half uur de 1-0 te maken uit een vrije trap. Vervolgens was het Herrera die de voorsprong verdubbelde. Nog voor rust werd het 3-0, Di María bediende Wayne Rooney die het vervolgens goed afmaakte.

In de tweede helft gaf Di María wederom een assist, nu was het Juan Mata die voor de 4-0 kon zorgen. Daarna mocht ook Radamel Falcao zijn debuut maken. De Colombiaan was dicht bij de 5-0, maar stuitte op de doelman.