[PD] Sevilla blijft in kielzog Barcelona

Sevilla heeft zondag een thuiszege op Getafe geboekt in de Primera División. De Europa League-winnaar was door doelpunten van Carlos Bacca en Aleix Vidal met 2-0 te sterk. Bacca verzilverde kort voor rust een strafschop. De beslissende van Vidal viel vervolgens pas drie minuten voor tijd.

Valencia rekende voor eigen publiek af met Espanyol. Pablo Piatti, Daniel Parejo en Alcacer zetten de thuisploeg op 3-0, voordat Sergio Garcia diep in blessuretijd de eer van Espanyol redde. Valencia en Sevilla hebben nu beide zeven punten uit drie duels. Daarmee staan ze tweede en derde, achter FC Barcelona dat nog de volle buit heeft.

Elche hield drie punten over aan het bezoek bij Rayo Vallecano. Het duel eindigde in 3-2.