Van der Wiel in gesprek met PSG

Gregory van der Wiel is met zijn club Paris Saint-Germain in gesprek over het openbreken, opwaarderen en verlengen van zijn contract. De huidige verbintenis van de Nederlandse international loopt af in 2016. Beide partijen zijn tevreden met elkaar en willen dan ook graag verder.

"Ik heb geen enkele reden om hier weg te gaan", zegt de rechtervleugelverdediger in gesprek met De Telegraaf. "Ik voel me in deze stad thuis als voetballer en als mens. De onderhandelingen gaan goed, maar die laat ik aan mijn zaakwaarnemer over. Ik richt me alleen op het voetbal."

De 26-jarige Van der Wiel maakte twee jaar geleden de overstap van Ajax naar Paris Saint-Germain. Hij wist zijn concurrent en tevens aanvoerder en publiekslieveling Christophe Jallet uit de basis te spelen. Sinds zijn komst naar Paris Saint-Germain speelde Van der Wiel zeventig wedstrijden.

Van der Wiel moest het afgelopen WK in Brazilië aan zich voorbij laten gaan wegens een rugblessure. Van die kwetsuur is hij inmiddels volledig hersteld. Net als twee weken geleden tegen Saint-Etienne speelde hij afgelopen zaterdag de hele wedstrijd tegen Stade Rennes (1-1).