Fulham blijft laatste na nederlaag tegen Nottingham Forest

Fulham blijft onderaan staan in de Engelse Championship. De Londense club verloor woensdagavond met 5-3 bij Nottingham Forest. Fulham staat met één punt uit zeven wedstrijden laatste.

Britt Assombalonga gaf Nottingham Forest snel een 2-0 voorsprong. Ross McCormack verkleinde de achterstand voor rust nog tot 2-1. Al snel na rust scoorde Hugo Rodallega de 2-2 en bracht McCormack de 2-3 op het bord.

De ploeg onder leiding van Felix Magath kon de voorsprong niet vast houden. Michail Antonio maakte de gelijkmaker en Assombalonga scoorde zijn derde doelpunt. Op City Ground werd er weer feest gevierd. In de slotminuut maakte Jamie Paterson nog de 5-3. Nottingham Forest staat nu met zeventien punten bovenaan in de Championship.

Hekkensluiter Fulham mag zaterdag aantreden tegen Blackburn Rovers. Nottingham Forest moet op bezoek bij Millwall FC.