Maher: "Ben op de juiste weg"

Adam Maher kan onmogelijk tevreden zijn over zijn eerste seizoen bij PSV. Inmiddels nadert de talentvolle middenvelder naar eigen zeggen weer zijn oude niveau. "Ik voel me momenteel erg goed en ben op de juiste weg. Ik blijf elke dag hard trainen om toe te werken naar de echte Adam", zo liet Maher NUsport optekenen. Hij hoopt zich te revancheren voor zijn debuutseizoen in Eindhoven.

Sinds zijn komst van AZ vorig seizoen heeft Maher de torenhoge verwachtingen die gepaard gingen met zijn transfersom niet kunnen inlossen. "Ik zat aan de andere kant van de medaille en dit jaar wil ik aan de goede kant zitten. Als ik op deze manier doorga, komt dat vertrouwen vanzelf weer."  Het hernieuwde vertrouwen van Maher is exemplarisch voor de moraal binnen PSV. Na een seizoen waarin de ploeg door de ondergrens zakte en teleurstelling op teleurstelling stapelde, lopen de spelers inmiddels weer met opgeheven hoofd.

"We zijn volwassener geworden, komen dompers gemakkelijker te boven", vertelde Maher daarover. "We hebben tegen Ajax al laten zien dat we terug kunnen komen van een achterstand."  En ook donderdagavond revancheerde PSV zich voor een eerdere teleurstelling. Het Portugese Estoril Praia werd met 1-0 verslagen. "De winst op Estoril was ook weer een antwoord op de nederlaag tegen PEC Zwolle", aldus Maher.