Bosz: "Eerste helft echt geweldig"

Peter Bosz blijft vertrouwen houden in een goede afloop voor Vitesse. De Arnhemmers wonnen zaterdagavond alweer niet. Vitesse kwam in eigen stadion niet langs sc Heerenveen: 1-1.

"Natuurlijk baal ik", zei coach Bosz na afloop volgens De Telegraaf. "Uiteindelijk weten we weer niet te winnen, wat wel had gemoeten. Maar we blijven goed voetballen, ook in de vorige wedstrijden. De eerste helft waren we écht geweldig en creëerden we heel veel kansen."

Na afloop wilde Bosz, die erkende dat Vitesse na rust een stuk minder was, weinig kwijt over de arbitrage. Tijdens de wedstrijd liet de trainer duidelijk merken dat hij het niet altijd eens was met de leiding. "Ze hebben toch iemand op de tribune zitten daarvoor", zei hij cynisch.

Vitesse pakte in de eerste zes competitiewedstrijden slechts vijf punten. De Arnhemmers scoorden bovendien maar acht keer. Alleen hekkensluiter Heracles Almelo, dat nog puntloos is, staat nu nog onder Vitesse.