Luis Enrique niet bezorgd om Neymar

Luis Enrique heeft er geen problemen mee dat Neymar eerder deze week werd gesignaleerd in de binnenstad van Milaan. Neymar kreeg in Spanje kritiek te horen, omdat hij zich niet volledig op het voetbal zou focussen. Coach Luis Enrique ziet weinig kwaads. "Ik maak me er totaal geen zorgen om. Het is zijn privéleven en de spelers weten wat ze moeten doen", zei de Spanjaard volgens Goal.

"Spelers moeten af en toe ook genieten. Ik breng mijn vrije tijd door met mijn kinderen. Ik heb een spelersgroep die heel leuk en spontaan is", aldus Luis Enrique. De nieuwe hoofdtrainer ging ook in op de situatie van Lionel Messi. Hij overweegt met de Argentijn vaker vaker zijn formatie te roteren, zodat Messi meer rust krijgt. "Dat hangt af van wat ik zie en wat het team nodig heeft. Ik probeer het zo goed mogelijk te managen", sprak de coach van Barcelona.

"Als ik zou weten dat Messi niet minder gaat spelen als hij altijd speelt, dan zou ik het kunnen beoordelen. Maar dat is niet het geval, dus moeten we afwachten."