[PL] Lampard voorkomt zege Chelsea op City

Frank Lampard heeft zondag voorkomen dat Chelsea van Manchester City won. Door een laat doelpunt van de afgelopen zomer uit Londen vertrokken middenvelder eindigde de Premier League-topper in 1-1. André Schürrle had in de 71e minuut voor de 1-0 gezorgd. Pablo Zabaleta was vijf minuten eerder met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd namens City.

Everton ging in eigen huis met 3-2 onderuit tegen Crystal Palace. Via Romelu Lukaku kwam de ploeg uit Liverpool nog wel op voorsprong, maar Mile Jedinak maakte na een halfuur vanaf de stip gelijk. Fraizer Campbell en Yannick Bolasie zetten Palace daarna op 3-1. In het slotoffensief kwam Everton vervolgens nog terug tot 3-2 toen Leighton Baines een strafschop benutte.

Chelsea blijft de koploper in de Premier league met dertien punten uit vijf duels. Southampton en Aston Villa volgen op drie punten, Arsenal en Swansea City op vier. Met acht punten is Manchester City pas zesde. Everton en Crystal Palace hebben beide vijf punten en staan veertiende en vijftiende.