[PD] Sociedad en Valencia remiseren in San Sebastian

Real Sociedad en Valencia hebben zondagavond de punten gedeeld in de Primera División. In San Sebastian speelden de voetbalploegen met 1-1 gelijk. Carles Gil zette de bezoekers na een kwartier op voorsprong. Sergio Canales bracht Sociedad tegen zijn oude werkgever langszij na 36 minuten.

De Basken wisten hun laatste vier competitieduels niet te winnen en staan slechts veertiende met vijf punten. Valencia liet de kans liggen om op gelijke hoogte te komen met FC Barcelona. De club uit de sinaasappelstad bezet na zes wedstrijden de tweede plaats met veertien punten, twee minder dan de koploper.

Almeria nestelde zich steviger in de middenmoot. De Andalusiërs waren met 1-0 te sterk voor Deportivo la Coruna. Edgar was de matchwinner met een treffer in blessuretijd. Almeria klimt naar plek tien met acht punten. Deportivo is de nummer zeventien met vier punten.