FOK! genomineerd voor Website van het Jaar 2011

Ook dit jaar wordt de verkiezing van de Website van het Jaar weer georganiseerd. FOK! is genomineerd in de categorie Nieuws & Informatie. In 2010 heeft FOK! deze award gewonnen, gaat dat dit jaar weer lukken?

In totaal zijn circa 270 websites genomineerd in 22 categorieën. Op 10 november vindt in de Beurs van Berlage een feestelijke awardshow plaats waar de Websites van het Jaar 2011 bekendgemaakt worden. Voor die tijd kan het publiek haar stem uitbrengen in de periode van 19 september tot en met 28 oktober.

Website van het Jaar
De verkiezing draait om de websites die volgens de Nederlandse internetgebruiker het beste en populairste zijn. Het publiek kan in 22 categorieën haar favoriet beoordelen op inhoud, navigatie en ontwerp. De website met de hoogste kwaliteitsscore wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de site met de meeste stemmen.

Het onderzoek wordt voor het tiende achtereenvolgende jaar uitgevoerd door marktonderzoeksbureau MetrixLab in samenwerking met e-business magazine Emerce. Met circa een miljoen stemmen is Website van het Jaar het grootste publieksonderzoek van Nederland. Winnaars in 2010 waren onder andere Yunoo.nl, Google, Buienradar, Tweakers, Rabobank, YouTube en natuurlijk FOK!.

Naast Nederland wordt de verkiezing ook gehouden in Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië, Duitsland, Verenigde Staten, India, Rusland en China.

FOK!: een schat aan informatie
Dat FOK! genomineerd is in de categorie Nieuws & Informatie, is natuurlijk geen toeval. Want waar vind je een breder en uitgebreider scala aan informatie en nieuws over de meest uiteenlopende zaken dan op FOK! met haar diversiteit aan onderdelen en meer dan 350.000 geregistreerde gebruikers?

Naast de frontpage, boordevol algemeen nieuws, columns, reviews en fotoreportages, heeft FOK! een enorm forum waar werkelijk alle onderwerpen die je je kunt voorstellen, besproken kunnen worden. Daarnaast biedt FOK! ook een nog altijd groeiende sportsite, een gamessite waar alle ins en outs uit de gamingwereld te vinden zijn, een hilarisch weblog en niet te vergeten een splinternieuwe filmsite.

Over FOK! bestaan de meest uiteenlopende vooroordelen. Het zou een relsite zijn, men zou te links of juist te rechts zijn, FOK! zou te ranzig of puberaal zijn, noem maar op. Maar wat is FOK! nou eigenlijk? FOK! kan het allemaal zijn, en toch ook niet! FOK! is een open, realistisch en breed opinieplatform, waarin niet alleen gelijkgezinden maar ook tegenpolen elkaar kunnen ontmoeten. Mensen helpen elkaar, leren elkaar kennen, maar durven ook de discussie met elkaar aan te gaan. FOK! is een community die draait op en om haar users, waar iedereen welkom is, waar men al gauw de vooroordelen vergeet en denkt: "FOK!: daar wil ik deel van uitmaken!"

Klik hier en stem direct.