Bouma moet rentree weer uitstellen

Wilfred Bouma blijft kwakkelen met zijn gezondheid. De verdediger van Aston Villa moet zijn terugkeer op de velden opnieuw uitstellen. Zijn teenblessure blijkt ernstiger dan verwacht. Bouma kwam vanwege blessures in juli 2008 voor het laatst in actie voor Villa.

De oud-PSV'er liep enkele weken geleden een teenblessure op tijdens een training. Villa-coach Martin O’Neill verwachtte hem snel terug. Volgens de medische staf moet de oefenmeester de Nederlander weer enige tijd missen.

"Wilfred heeft te maken met een terugslag. Met zijn enkel is alles uitstekend, maar zijn teen bezorgt hem momenteel veel problemen. We zullen hem een week of twee moeten behandelen. Juist op het moment dat het leek dat hij terug kon keren, heeft hij dus weer pech", meldt O’Neill op de officiële website van Villa. "Het is een frustrerende tijd voor hem geweest de afgelopen maanden."

Het blessureleed van Bouma begon eind vorig jaar juli. De Oranje-international raakte ernstig geblesseerd aan zijn enkel. De verdediger was eerder dit kalenderjaar dichtbij een terugkeer op de velden. Maar een terugslag weerhield hem destijds ook al van zijn rentree.