Reis traint mee bij PSV

Een opvallende verschijning vandaag bij de eerste training van PSV van het nieuwe seizoen. De eerder dit jaar ontslagen Jonathan Reis keert terug op de Herdgang, het trainingscomplex van de Eindhovenaren, zo meldt het AD.

Reis kreeg de bons in Eindhoven nadat hij betrapt werd op het gebruik van cocaïne en weigerde af te kicken. De Braziliaan keerde na zijn ontslag terug naar zijn vaderland en liet zich daar uiteindelijk opnemen in een kliniek om van de drugs af te komen. Afgelopen maandag werd bij hem een drugstest afgenomen die aan moet tonen of de aanvaller daadwerkelijk clean is.

De 21-jarige Reis kende vorig seizoen een uitstekende start van het seizoen en leek zijn belofte onder trainer Fred Rutte in te gaan lossen. Afgelopen winter leek de Braziliaan de weg kwijt te zijn en kon PSV niet anders dan hem ontslaan. Rutte is echter in hem blijven geloven en hierdoor krijgt de contractloze speler waarschijnlijk een tweede kans in Eindhoven.

Reis heeft inmiddels al een gesprek gehad met technisch directeur Marcel Brands. PSV bezit de transferrechten van de aanvaller en zou mits de uitslag van de drugstest gunstig uitvalt hem graag weer willen aantrekken.

De rest van de PSV-selectie heeft gisteren een medische test ondergaan om te kijken hoe fit alle spelers zijn. Voor hen start vandaag het nieuwe seizoen.