Brands over Reis: "Een lastige situatie"

PSV twijfelt nog over een contractverlenging van Jonathan Reis. De clubleiding van PSV neemt goed de tijd om de perspectieven van Reis bij de club te bekijken.

De Braziliaanse spits raakte eerder dit seizoen zwaar geblesseerd aan zijn knie in de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Dit seizoen komt hij zeker niet meer in actie en het is nog maar de vraag of hij ooit terugkomt op zijn oude niveau.

Reis is inmiddels twee keer geopereerd aan zijn knie en donderdag keert hij terug in Eindhoven, alwaar zijn fysiek zal worden bekeken. Omdat de artsen nog niet de garantie kunnen geven dat Reis ooit nog op topniveau kan voetballen, wacht PSV met het verlengen van zijn contract.

Het contract van de Braziliaan loopt aan het einde van dit seizoen af. PSV heeft de optie om het contract met drie seizoenen te verlengen. "Het is een heel lastige situatie", zegt technisch manager Marcel Brands in het Brabants Dagblad. "Deze week hopen we van dokter Weber alle informatie over de exacte toestand van zijn knie te krijgen. Pas als we weten wat de perspectieven zijn voor Jonathan gaan we nadenken over zijn contractsituatie."