[Jupiler League] Uitslag FC Zwolle - RKC Waalwijk

RKC Waalwijk heeft de spanning in de Eerste Divisie verder vergroot. De Brabanders wonnen uit bij FC Zwolle met 3-0. Fred Benson scoorde al na acht minuten vanaf de penaltystip.

Jeroen Drost kreeg na een klein uur rood nadat hij RKC-aanvaller Derk Boerrigter naar de grond trok. Die verdubbelde enkele minuten later de marge naar twee. In de slotfase scoorde ook Donny de Groot uit een strafschop.

De topper in de Eerste Divisie werd in de 84e minuut enkele minuten stilgelegd door scheidsrechter Kevin Blom, vanwege minutenlange spreekkoren aan zijn adres.

Door de zege staat RKC naast Zwolle aan kop van de Jupiler League. Beide ploegen hebben 67 punten uit 32 duels. Zwolle heeft echter wel een beter doelsaldo.