[Premier League] Liverpool morst punten tegen Sunderland

Liverpool is er niet in geslaagd om met een thuiszege aan het nieuwe seizoen in de Premier League te beginnen. Op Anfield bleef de ploeg van Dirk Kuijt tegen Sunderland steken op 1-1.

Oud-Ajacied Luis Suarez zette Liverpool na twaalf minuten nog wel op voorsprong, maar Sebastian Larsson maakte in de tweede helft gelijk. De Uruguayaan had The Reds al eerder op voorsprong kunnen zetten toen hij in de vijfde minuut door Kieran Richardson werd neergehaald in het strafschopgebied.

De Uruguayaan nam de penalty zelf, maar schoot de bal hoog over. Enkele minuten later maakte hij die fout goed door na een vrije trap van Charlie Adam te scoren. De gelijkmaker van Larsson gooide echter roet in het eten.

Martin Jol kreeg bij zijn competitiedebuut als coach van Fulham geen doelpunten te zien. De Londense club speelde thuis tegen Aston Villa met 0-0 gelijk. Queens Park Rangers beleefde weinig plezier aan de rentree in de Premier League. Op eigen veld werd tegen Bolton Wanderers met 4-0 verloren. Het eveneens gepromoveerde Norwich City pakte een punt bij Wigan Athletic: 1-1.

Liverpool thuis niet langs Sunderland (Foto: Novum)