PSV weer in contact met Reis

PSV is eindelijk in contact gekomen met Jonathan Reis. De Braziliaanse spits maakt het volgens Voetbal International goed.

Reis raakte vorig seizoen zwaar geblesseerd aan zijn knie tijdens de wedstrijd tegen Roda JC. Zijn contract liep af en PSV durfde een nieuw contract niet aan. Hierdoor is de Braziliaanse spits momenteel geen contractspeler van de Eindhovenaren, maar desondanks hoopt de club dat Reis op korte termijn naar Eindhoven zal afreizen.

De aanvaller werd eerder dit jaar geopereerd door de Amerikaanse chirurg Richard Steadman. Toen PSV merkte dat Reis niet was komen opdagen bij een controleafspraak, begon de club zich zorgen te maken. Technisch directeur Marcel Brands en trainer Fred Rutten kregen het niet voor elkaar om in contact te komen met Reis.

Maar Carlos Lopez, werknemer bij PSV, heeft volgens Voetbal International wel contact gehad met Reis en gaf aan dat de Braziliaan het goed maakt. De transfervrije speler herstelt in zijn geboorteland van zijn blessure. PSV hoopt dat hij snel terugkeert naar Eindhoven.