Nuytinck verlengt bij N.E.C.

N.E.C. Nijmegen en Bram Nuytinck hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met juni 2013. De nieuwe verbintenis loopt tot en met juni 2015.

De talentvolle verdediger kwam in 2001 in de jeugdopleiding bij N.E.C. Hij maakte op 23 december 2009 zijn debuut in het eerste elftal tijdens een bekerwedstrijd tegen FC Groningen. Nuytinck heeft inmiddels 46 wedstrijden op zijn naam staan, waarin hij vijf keer scoorde. Op 2 september 2010 debuteerde hij voor Jong Oranje in de uitwedstrijd tegen Spanje.

Nuytinck: ”Het is sinds mijn debuut twee jaar geleden snel gegaan. Ik heb veel geleerd, maar ik ben er ook van overtuigd dat ik bij N.E.C. met deze talentvolle spelersgroep nog flinke stappen kan maken. Daarom ben ik ook blij met het vertrouwen van de club om de overeenkomst met twee jaar te verlengen."

Technisch Directeur Carlos Aalbers is verheugd over de contractverlenging: “Bram heeft de afgelopen seizoenen een uitstekende ontwikkeling doorgemaakt. Het is voor de spelersgroep, de technische staf en supporters een goed signaal dat een talent uit onze eigen jeugdopleiding heeft bijgetekend voor een langere periode. De contractverlenging van Bram past precies in onze visie om te investeren in spelers die zich nog verder kunnen en willen ontwikkelen."