Van Marwijk: "Arjen zit er echt doorheen"

Voetbal • 20-05-2012 @ 22:16 •   dm zoem
print 

Bondscoach Bert van Marwijk sprak na de verloren Champions League-finale van Bayern München even met Arjen Robben. Robben verloor zaterdag van Chelsea en speelde een negatieve hoofdrol voor Bayern. In de verlenging miste de Oranje-international een strafschop. In de penaltyserie bleek Chelsea de sterkste ploeg.

"Hij zit er helemaal doorheen. Dat lijkt me ook vrij logisch na zo'n gemiste strafschop", aldus de bondscoach tegen het ANP. Komende dinsdag staat een oefenwedstrijd tussen Oranje en Bayern op het programma. Robben begint op de bank bij Oranje. "Er is contractueel vastgelegd dat hij moet spelen. Maar nergens staat hoe lang.''

Doelman Maarten Stekelenburg komt nog niet in actie voor het Nederlands elftal. De keeper van AS Roma is herstellende van een schouderblessure en volgt een aangepast trainingsprogramma. "Maar het gaat goed. Ik denk dat hij na een of twee oefeninterlands beschikbaar is", zei Van Marwijk. Oranje treft zaterdag Bulgarije.


Bron: Goal.com


1787 views / 9 reacties
Reacties op dit bericht
9  van 9 reacties op deze pagina. Pagina  1
Niet alleen Robben maar de rest van Bayern, of het nu het A team of het B team is, zal er dinsdag ook niet met hun koppie bij zijn.
userIcon
Dit gevoel gaat voor hem zowieso nooit meer weg net als ja.. dat eene moment wat wij allemaal weten. Ik hoop dat hij zich sterk houdt voor het EK.
userIcon
Ben benieuwd wie hem neemt als ze een penalty krijgen tegen Bayern..
userIcon
Twee keer op een zeer belangrijke moment in je carrière falen... Kan mij goed voorstellen dat je er dan even doorheen zit. Het is nog maar de vraag of hij nog een keer de kans krijgt om een WK of CL finale te spelen.
Robben hoeft in elk geval voorlopig geen penaltys te nemen voor oranje.
Daarvoor moet hij weer volledig opgeladen zijn... Maar in het veld, hebben we hem wel hard nodig.
userIcon
In finales en wedstrijden waarin echt gewonnen moet worden kun je robben beter op de bank houden. Hij wilt in z'n eentje de wedstrijd beslissen en benadeelt daarmee het team.
Als Robben 1 ding bewezen heeft, is het wel dat hij zich altijd terug knokt uit zijn diepe dalen. Dat zal hij ook nu weer doen.
laat die jongen toch lekker thuis, kan ie mooi uitrusten deze zomer en het EK kijken vanaf de "bank"
9  van 9 reacties op deze pagina. Pagina  1


Lees ook:

» 20/05 Robben: "De bal ging niet omhoog"21
» 19/05 Van Marwijk neemt geen risico met 'Steek'12
» 18:12 Hamburger SV bevestigt ontslag Slomka3
» 18:00 Moisander: "We moeten Zlatan als team verdedigen"2
Gebruikersnaam 
Wachtwoord