Feyenoord wacht pittige EL-loting

De UEFA heeft vanmorgen de voorloting voor de vierde voorronde van de Europa League bekendgemaakt. Daaruit werd duidelijk dat Feyenoord een pittige loting kan verwachten.

Mogelijke tegenstanders van Feyenoord in de vierde voorronde van de Europa League zijn Bordeaux, Hapoel Tel-Aviv, Levante, Sparta Praag en Sporting Lissabon. De Rotterdammers wisten tijdens de voorloting wel ploegen als Internazionale, Liverpool en Olympique Marseille te ontlopen.

Bij Sporting Lissabon staan onze landgenoten Stijn Schaars en Ricky van Wolfswinkel onder contract. De Portugese ploeg reikte vorig seizoen nog tot de halve finales van de Europa League.

PSV wacht een minder zware loting. Na de voorloting werd bekend dat Zeta, Dinamo Moskou, Slovan Liberec, Luzern, Ekranas of Rapid Wien de mogelijke tegenstander zal worden van de Eindhovense ploeg. Bij Dinamo Moskou staat Otman Bakkal onder contract, die afgelopen zomer de overstap van PSV maakte.

Ook AZ, FC Twente en sc Heerenveen zullen uitkomen in de vierde voorronde van de Europa League. Onbekend is nog welke ploegen zij kunnen treffen. De loting is vanmiddag om 13:00 uur.