Eto'o haalt uit naar teamgenoten Kameroen

Opmerkelijke quotes van Samuel Eto'o bij de persconferentie van het komende duel van Kameroen. De spits beweert dat zijn teamgenoten hem niet willen laten scoren. Kameroen speelt zondag in de play-offs om een WK-ticket de return tegen Tunesië.

Het eerste duel eindigde in Tunesië in 0-0. Eto'o beweert dat teamgenoten hem de bal niet gaven, omdat ze niet wilden dat hij zou scoren. "Het is waar en betreurenswaardig", sprak de spits van Chelsea op de persconferentie voor het tweede duel.

"En je zag me ook teruggaan naar het middenveld om de bal te halen, want ik hoorde van het complot. Voetbal is een collectieve sport. Je moet de bal soms afspelen, zelfs naar je grootste vijand. Helemaal als die in een goede positie staat", ging Eto'o verder.

Bondscoach Volker Finke probeerde de uitspraken van zijn speler meteen te ontkennen. "Ik heb tijdens die wedstrijd niets bijzonders gezien. Kijk de beelden nog maar eens terug. Ik heb de wedstrijd zes of zeven keer teruggezien en ik heb nooit gezien dat een speler van ons niet wilde afspelen naar Eto'o."