[PD] Real Madrid simpel voorbij Granada

Real Madrid heeft zaterdag een simpele zege geboekt op Granada. In het Santiago Bernabéu werd het 2-0 door doelpunten van Cristiano Ronaldo en Karim Benzema. De eerste schoot uit de draai raak, de tweede rondde een goede aanval van dichtbij af.

Voor de wedstrijd toonde Cristiano Ronaldo de Gouden Bal aan het Madrileense publiek. Daarna zette Real Granada vast op eigen helft, maar het overwicht kon niet in een goal worden uitgedrukt. Dat lukte pas na rust door een individuele actie van Ronaldo. Benzema gooide een kwartier voor tijd de wedstrijd in het slot.

Door de zege is Real koploper in de Primera Division. Met 53 punten heeft het een voorsprong van twee punten op FC Barcelona en Atlético Madrid. Die twee clubs komen zondag pas in actie.