[Serie A] Balotelli schiet AC Milan naar benauwde zege

Mario Balotelli heeft het AC Milan van Clarence Seedorf opnieuw uit de brand geholpen. De aanvaller verzorgde in het treffen met Bologna een zeldzaam hoogtepunt. Vier minuten voor tijd joeg hij de bal van grote afstand in de kruising. Die goal betekende een 1-0 zege voor Milan dat nu negende staat. Bologna is de nummer zestien in de Serie A.

In de Bundesliga won FSV Mainz met 2-0 van Hannover 96. Yunus Malli opende in de 51e minuut de score, maar Mainz kon niet doordrukken. Pas diep in de blessuretijd besliste Eric Maxim Choupo-Moting de wedstrijd in het voordeel van de thuisclub. Mainz staat nu zevende, Hannover tiende.

In de Primera Division speelden Elche en Osasuna vrijdagavond met 0-0 gelijk. De beide clubs staan dankzij dat resultaat in de middenmoot van de Spaanse competitie. Elche is de nummer twaalf, Osasuna staat een plaatsje lager. Beide clubs hebben 26 punten na 24 wedstrijden.