'Spectaculair' herstel Falcao stelt WK veilig

Radamel Falcao weet bijna zeker dat hij alsnog op tijd fit is voor het WK. De spits van AS Monaco raakte eerder dit seizoen zwaar geblesseerd. Toen werd direct de verwachting uitgesproken dat hij het WK in Brazilië niet zou halen.

"Ik voel me perfect en het herstel van mijn enkel verloopt spectaculair goed", zegt Falcao tegen ASMTV. "Elke dag doe ik er een tandje bij. Ik ben positief gestemd. Ook al ben ik op dit moment nog vooral met het hier en nu bezig, het WK is voor mij hoe dan ook in zicht."

Ondertussen moet Falcao toezien hoe het verschil tussen Monaco en koploper Paris Saint-Germain maar blijft groeien. "Ik kijk alle wedstrijden van Monaco. Er zit vooruitgang in."

"Er hebben dit seizoen een hoop veranderingen plaatsgevonden. Dat heeft tijd nodig. Je ziet in ieder geval dat we elke week beter worden. Het belangrijkste is dat we volgend seizoen in de Champions League spelen."

Falcao kwam in de zomer naar Monaco. Sindsdien gingen er al regelmatig geruchten dat hij wilde vertrekken uit het Hertogdom. Hij werd voor zo'n 63 miljoen euro overgenomen van Atletico Madrid.