[PD] Atlético en Real maken geen fout

Atlético Madrid en Real Madrid zijn zaterdag beiden foutloos gebleven in de Primera División. Atlético won met 1-0 van Espanyol nadat Real eerder Málaga met dezelfde cijfers de baas was geweest. Het verschil aan de kop van de Spaanse competitie blijft daardoor drie punten in het voordeel van Real.

Atlético moest tegen Espanyol tot na rust wachten op een doelpunt. Diego Costa maakte die treffer in de 55e minuut op aangeven van David Villa.

Real speelde op bezoek bij Málaga geen geweldige partij. Gareth Bale en Cristiano Ronaldo trokken zich echter niets aan van hun teamgenoten en maakten het verschil. Ronaldo tekende halverwege de eerste helft voor de enige treffer.

Rayo Vallecano was zaterdag met 3-1 te sterk voor Almería. Celta de Vigo won uit bij Levante: 1-0.

In Italië was Internazionale met 2-0 te sterk voor Hellas Verona. Rodrigo Palacio opende in Verona al na veertien minuten de score voor de Milanezen. In de tweede helft verdubbelde Jonathan de marge.