Mourinho tevreden met optreden Chelsea

Chelsea-trainer José Mourinho was dinsdagavond tevreden met het optreden van zijn ploeg in de Champions League. Dankzij een 2-0 zege op Galatasaray gingen de Londenaren door naar de kwartfinale van het kampioenenbal. "Het was een heel goede prestatie. Erg solide, erg compact, geen angsten", vatte Mourinho het spel van Chelsea samen.

"Ik denk dat we een goede benadering van de wedstrijd hadden omdat 1-1 een heel lastig uitgangspunt is", liet Mourinho weten. "Zelfs als je 2-0 voorstaat is het lastig. Zij scoren een keer en je zit op de limiet. Ik vond het team heel erg solide, en vol vertouwen. Ze hadden de wedstrijd negentig minuten onder controle en dat is moeilijk."

Een favoriete tegenstander bij de laatste acht heeft Mourinho niet. "Alle grote ploegen zitten er bij. Alle grote kandidaten om de Champions League te winnen. We verwelkomen ze allemaal", toonde de Portugese oefenmeester zich vol vertrouwen. "Het is goed voor de ontwikkeling van ons team om tegen een van de beste ploegen te spelen."