R. Koeman: "Ik vond het niks"

Feyenoord pakte zondag drie punten tegen RKC Waalwijk, maar coach Ronald Koeman werd er niet al te vrolijk van. "We misten tempo, vorm en agressiviteit. Het oogde heel gezapig allemaal", sprak de hoofdtrainer van de Rotterdammers volgens het ANP. "Ik vond het niks. We hebben gedaan wat we moesten doen en dat was winnen."

Graziano Pellè was met twee doelpunten weer eens de belangrijke man bij Feyenoord. "Zo lang hij bij Feyenoord zit, moet hij altijd spelen. Hij is bepalend voor het succes van Feyenoord. Verder moeten we deze wedstrijd maar snel vergeten", aldus Koeman.

De oefenmeester was niet te spreken over het feit dat de flink gewijzigde basisopstelling van Feyenoord daags voor de wedstrijd al in het Algemeen Dagblad stond. "Het verbaast me altijd dat dergelijke informatie soms vroeg in de krant komt. Dat betekent dat er gelekt wordt."

Koeman beweerde al op de hoogte te zijn van een 'mol' in zijn selectie. "Dat komt door de dingen die ik soms lees. Dan weet je dat er ergens een lek zit. Inmiddels weet ik ook wel waar het zit. Of ik er nog iets aan ga doen? Nee, die energie wil ik daaraan niet meer verliezen."


Ronald (r) en broer Erwin Koeman op de persconferentie na de wedstrijd (PRO SHOTS/Peter Lous)