FC Utrecht is nog lang niet uitgewinkeld

FC Utrecht heeft zich al vroeg gemengd op de transfermarkt. De club liet enkele spelers gaan en versterkte zich eveneens, maar is nog lang niet klaar. Steve de Ridder vertrok uit de Domstad, terwijl Willem Janssen en Ramon Leeuwin werden aangetrokken. De clubleiding van FC Utrecht wil de selectie voor komend seizoen nog sterker maken.

Bryan Linssen (Heracles Almelo) en Lars Veldwijk (Excelsior) worden in verband gebracht met een transfer naar de Galgenwaard. "We hebben ons huiswerk gedaan", zegt algemeen directeur Wilco van Schaik in Voetbal International. "Met Willem Janssen hebben we de versterking voor het middenveld vastgelegd, we zijn heel blij dat we daar afgelopen week verdediger Ramon Leeuwin bij konden voegen."

"Als er niets meer vertrekt, willen we sowieso nog twee aanvallers halen", vervolgt Van Schaik. "Danny Hoesen was overigens geen directe optie. We hebben twee maanden geleden voor het laatst geïnformeerd hoe hij ervoor stond. Meer niet. Het klopt wel dat Veldwijk en Linssen interessante opties zijn voor FC Utrecht, maar er zijn meer opties die we bespreken."

"Dat geldt ook nog altijd voor Mike van Duinen, alleen is hij financieel onhaalbaar. We hebben de tijd en zullen elke keuze goed overwegen. Maar het staat vast dat er hier de komende tijd nog veel gaat gebeuren", besluit Van Schaik.