Falcao keert na lange afwezigheid terug bij Monaco

Radamel Falcao heeft na maandenlang blessureleed zijn rentree gemaakt op het voetbalveld. De Colombiaanse spits van AS Monaco kwam zaterdag tijdens een oefenduel tegen Valencia na zeventig minuten in de ploeg voor Dimitar Berbatov. De wedstrijd om de Emirates Cup in het stadion van Arsenal eindigde in 2-2.

Falcao raakte eind januari geblesseerd aan zijn knie en kwam sindsdien niet meer in actie. Ondanks zijn afwezigheid presteerde Colombia met een kwartfinaleplek uitstekend op het WK in Brazilië.

Rúben Vezo van Valencia en Ricardo Carvalho van Monaco scoorden in de eerste helft allebei een eigen doelpunt in Londen. Paco Alcacer zette de Spanjaarden na rust op voorsprong, waarna Lucas Ocampos de eindstand bepaalde.