[JL] Bakkali scoort bij zege Jong PSV

Zakaria Bakkali heeft zaterdag gescoord voor Jong PSV in de Eerste Divisie. De 18-jarige Belg rondde na negentien minuten in het duel met Achilles '29 goed af nadat hij een lange pass had aangenomen en het strafschopgebied was binnengedribbeld. Zijn landegnoot Olivier Rommens was nog voor rust goed voor de 2-0.

Bakkali is al een tijd een veelbesproken verschijning bij PSV. De vleugelaanvaller speelde begin vorig seizoen een aantal goede wedstrijden in het eerste team van de Eindhovenaren. Daarna zakte hij echter terug en weigerde hij bij te tekenen waarop PSV hem terugzette naar Jong PSV.

In het duel met Achilles '29 liet Bakkali zien dat hij het voetballen nog niet verleerd is. Behalve zijn goal was de Belg ook op andere momenten ongrijpbaar voor de Groesbeekse verdediging.

Jong PSV had sowieso al een overwicht en drukte dat terecht in de score uit. Na rust zakte de wedstrijd wat in. Voor de Eindhovenaren maakte dat niet uit, want hun zege kwam daardoor niet meer in gevaar.