Jonker: "Verdienden drie punten ook niet"

Trainer Andries Jonker is erg teleurgesteld met het gelijkspel dat Bayern München gisteren tegen Eintracht Frankfurt boekte. "Je moet hier gewoon winnen."

Bayern München kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Eintracht Frankfurt. Het was de tweede wedstrijd voor Jonker als trainer van Bayern. Zijn debuut maakte hij tegen Bayer Leverkusen, waar hij zijn ploeg met maar liefst 5-1 zag winnen. Dat kon hij tegen Frankfurt geen vervolg geven.

"We zijn zeer teleurgesteld", vertelde Jonker na afloop van de wedstrijd volgens Voetbal International. "In deze situatie moeten we gewoon winnen en als je naar een degradatiekandidaat als Eintracht gaat, dan moet je gewoon drie punten pakken."

"We hebben Eintracht alleen in de laatste twintig minuten met de rug tegen de muur gezet en zo de 1-1 afgedwongen", zei Jonker verder. "Maar alles bij elkaar verdienden we de drie punten niet." Met moeite hield Bayern een punt over aan de wedstrijd. Pas in de slotfase maakte Mario Gomez vanuit een strafschop gelijk.