[Serie A] Udinese nieuwe koploper

Udinese heeft zich aan kop van de Serie A genesteld. Door een 3-0 zege op Novara wordt Juventus, dat zaterdag niet verder kwam dan 2-2 tegen Genoa, van de eerste plaats verdrongen. Antonio di Natale, topscorer van de Serie A, eiste met twee doelpunten en een assist de hoofdrol voor zich op.

Internazionale en AC Milan lijken voorzichtig op te krabbelen. Inter won met Wesley Sneijder in de basis met 1-0 van Chievo, de stadgenoot boekte ondanks een 3-0 achterstand bij rust een 4-3 zege bij Lecce. Kevin-Prince Boateng scoorde drie keer voor Milan, waar Mark van Bommel in de basis stond.

Als eerbetoon aan de zondag verongelukte motorcoureur Marco Simoncelli werden alle wedstrijden in de Serie A voorafgegaan door een minuut stilte. Bovendien droegen de spelers rouwbanden.

Udinese nieuwe koploper in Serie A (Foto: Novum)